A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Байрацька загальноосвітня школа І-ІI ступенів Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області

Новини

Дата: від до Скинути

День Знань

Нас кличе дзвоник до шкільної парти. 

16:26 01.09.2023

День Вишиванки

Насиченим, яскравим, сонячним та вишиванковим видався День вишиванки в Байрацькій школі. Діти та вчителі були святково одягнені та мали гарний настрій. Учні розповідали вірші про вишиванку та Україну. Слухали про особливе значення Дня вишиванки в період,  коли уркаїнці змушені відстоювати свою національну автентичність і боротися за неї віддаючи свої життя. Учні та вчителі відвідали сільський будинок культури, де була представлена виставка вишитого стародавнього одягу чоловічого та жіночого, скатертин та рушників. Директор СБК розповіла історію цих вишивок, їх значимість у нашому житті.

14:30 18.05.2023

Допомога для ЗСУ

Учні нашої школи постійно підтримують наших захисників та захисниць. Малюють малюнки, пишуть листи-подяки, виготовляють оберіги. У травні виготовили більше 70 оберегів для захисників. Все це передано полтавському волонтеру Мелешко Сергію ВО "З Україною в серці" і в подальшому направляється на передову до наших воїнів. Які в свою чергу дуже дякують дітям за підтримку. Разом робимо добру справу - наближаємо Перемогу. Нехай Бог оберігає всих, хто борониь Україну.

14:30 12.05.2023

День цивільного захисту

Щоб навчити дітей діяти зібрано та рішуче, не розгубитися у випадку виникнення надзвичайних ситуацій, у школі відбувся День цивільного захисту. Учні та вчителі школи удосконалили свої теоретичні знання та практичні навички щодо дій в умовах екстремальних ситуацій, перевірили вміння чітко і грамотно діяти, щоб захистити своє здоров'я і життя.Медичний працівник сільського ФАПу Ксенія Анатоліївна продемонструвала надання першої медичної допомоги у різних випадках. Школярі мали змогу на практиці застосувати знання та вміння з предмета "Основи здоров'я". Завершальним етапом був квест "Допомогти!" "Врятувати!" "Запобігти!" для учнів 4-9 класів. На 6 станціях ("Переправа", "Шифрувальник","Заборона","Конструктор","Допоможи іншому", "Відгадай") усі продемонстрували обізнаність і подготовку з ЦЗ на випадок надзвичайних ситуацій. Команди показали, що отриманні знання знадобляться у повсякденному житті.

14:00 28.04.2023

Міжнародний день пам'яті про Чорнобильську катастрофу

Чорнобиль... Слово, що стало символом горя і страждань, покинутих домівок, зруйнованих доль... 37 років минуло від страшної ночі... якби не подвиг простих людей, які ризикуючи власним життям і здоров'ям, врятували нас від поширення радіації, то важко навіть уявити масштаби трагедії не лише для України, а й всього світу. Ніхто не звикся з цією датою. Ніхто не змирився. Саме 26 квітня учні нашої школи переглянули фільм про страшні наслідки Чорнобильської трагедії, уважно і вдумливо переглянули виставку. Ніхто не залишився байдужим до подій, що відлунюють і сьогодні. Нехай ніколи не змовкають дзвони людської пам'яті, а дитячі серця не дозволяють забути про трагедію.

14:30 26.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора