A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Байрацька загальноосвітня школа І-ІI ступенів Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області

Новини

Дата: від до Скинути

Ми пам'ятаємо...

Щороку у четверту суботу листопада в Україні вшановують пам’ять мільйонів жертв голодоморів. У ХХ столітті українці пережили їх тричі. Наймасштабнішим за кількістю людських жертв був голодомор 1932-1933 років. Саме його нині називають геноцидом українського народу. Його жертвами в Україні стали, за різними даними, від 3,9 до 7 мільйонів людей.

12:00 26.11.2021

Про проведення дослідження «Удосконалення механізмів публічного управління системою неперервної освіти в умовах інноваційного розвитку суспільства»

Полтавський обласний інститут післядипломної педагогічної освіти ім. М.В. Остроградського інформує про проведення дослідження «Удосконалення механізмів публічного управління системою неперервної освіти в умовах інноваційного розвитку суспільства», мета якого – покращення якості освіти в контексті системи неперервної освіти. Опитування проводиться для визначення рівня задоволення соціуму якістю освіти у 8-11 класах на території України. Просимо поінформувати та сприяти участі батьків, педагогічних працівників, представників об’єднаних територіальних громад в анкетуванні. Анкета представлена у google-формі за посиланням:

08:37 12.10.2021

Міжнародна акція "Всесвітній день прибирання"

Учні, вчителі та техпрацівники Байрацької ЗОШ І-ІІ ступенів також долучилися до Міжнародної акції Всесвітнього дня прибирання. «Загальна ідея акції полягала в тому, щоб допомогти людям помітити проблеми з відходами в їх найближчому оточенні та почати вживати заходи щодо їх усунення. Ця поінформованість органічно переросте в пошук рішень та дій для вирішення проблеми. У рамках акції була реалізована кампанія «Побачив? Прибери!». Тільки власним прикладом ми зможемо донести до наших дітей важливість цієї проблеми, щоб вони зберегли нашу планету для наступних поколінь!

10:00 20.09.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора