A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Байрацька загальноосвітня школа І-ІI ступенів Диканської селищної ради Полтавського району Полтавської області

Новини

Дата: від до Скинути

Обереги для наших захисників.

Учні Байрацької школи постійно підтримують наших захисників. Малюють малюнки, виготовляють обереги, браслетики, листівки, що піднімають моральний дух воїнів та надихають їх на Перемогу. Вкотре сільський бібліотекар Тетяна Буцьківська організувала захід та провела для дітей майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки ''Подорожниці'' - оберіг для наших воїнів. Велика щира подяка нашим дітям за їх внесок у Перемогу та небайдужість. Все передається ВО ''З Україною в '' волонтеру Мелешко Сергію для передачі на передову нашим захисникам. Наближаємо Перемогу разом

15:00 30.03.2023

Всеукраїнська акція "За чисте довкілля"

На території Диканської громади з 22 березня 2023 року стартувала щорічна всеукраїнська акція "За чисте довкілля". Байрацька ЗОШ активно долучилася до проведення даної акції. Учні, вчителі та працівники школи прибрали прилеглу свою територію, шкільний стадіон та частину сільського парку. Всі працювали дружно та завзято. Для запобігання забрудненню навколишнього середовища, юнаки старших класів грузили листя і гілки на причіп. Сміття у спеціально призначене місце вивезено трактором старостату. По закінченню толоки на учнів чекала смачна польова каша.

14:30 23.03.2023

Всеукраїнський радіодиктант

Ми долучилися до написання Всеукраїнського ріодиктанту. Разом: і вчителі і учні і випускники нашої школи - ми поринули у багатющий світ краси і принад рідної української мови. Тож любімо і плекаймо українське слово.

11:00 27.01.2023

День Соборності України

Кожного року 22 січня Україна відзначає День Соборності. У цей день в 1919 році відбувся Акт возз'єднання Української Народної Республіки та Західноукраїнської Народної Республіки. Це свято має величезне історичне та політичне значення для сувернітету нашої держави. Ми всі - один народ і ніякі рубежі не зможуть нас розділити. У цьому році свято припадає на неділю, тож традиційно напередодні у нашій школі відбулися заходи до Дня Соборності. Цікаві виховні години, ланцюжки єдності, вікторини, майстер-класи нікого не залишили байдужими і ще раз довели, що у серцях маленьких українців живуть любов до своєї землі і патріотизм, взаємоповага і розуміння, велика сила і бажання творити, віра у скорішу перемогу і непереборне бажання допомогти її наблизити. Тож нехай так і буде. Бо ж поки віра живе у наших серцях і любов до своєї землі згуртовує нас задля здійснення високої мети, ми - непереможні.

12:00 20.01.2023

Екогодівнички - допомога птахам

Ось і прийшли різдвяні морози. Птахам стало сутужно. Учні Байрацької ЗОШ вирішили допомогти пташкам прожити у цей нелегкий період.  Виїзна мобільна команда ВПМНО  INTERSOS провела майстер-клас з виготовлення екогодівничок. Діти виготовили годівнички на паперових основах. На картонні фігурки приклеїли борошняним клейстером різне насіння. Все підсохло і можна вішати годівнички, такі схожі на різдвяні пряники. Захід пройшов в теплій та приємній атмосфері. Діти залишилися задоволені своїми результатами роботи. Представник Диканського регіонального ландшафтного парку пані Марина надала корисну та  пізнавальну інформацію  про життя птахів у зимовий період та їх користь  для природи навесні і влітку.

10:00 03.01.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора